Nyhetsbrev 2017-10

Hej!

Du som har cykel:
Alla de cyklar som efter 2 veckor hade kvar de röda lapparna har nu flyttats från sina platser på innergården och i källaren och ställts ihop utanför 8A och 8B. De kommer att stå där under en period innan vi fraktar bort dem. Om du vet med dig att du inte tagit bort markeringen och vill behålla din cykel, ta bort markeringen och flytta cykeln.

Råttor i källarförråden:
Vi ber alla boenden att meddela styrelsen om ni har en brunn i ert förråd, samt att ställa något som väger minst 2 kg på brunnslocket. Det har visat sig att detta är ett av sätten som råttor kan ta sig in i källaren och det är upp till alla oss boende alla att se till att alla brunnar är blockerade.

Om du ser råttor i ditt förråd/källaren kontakta Anticimex och uppge föreningens försäkringsnummer (316399, Folksam). I kontakten med Anticimex så vill de gärna veta så mycket som möjligt om omfattning (om råttorna upptäcktes inomhus/utomhus/adress, om finns det spillning, om de har grävt etc.). Ett generellt tips är att ha så lite som möjligt direkt på golvet i förråden.

Städdag:
Istället för att ha en gemensam städdag så kommer vi även denna gång att köpa in städningen, detta pga. av dålig uppslutning under tidigare städdagar. Vi planerar att återgå till de gemensamma städdagarna igen i vår, kanske i kombination med korvgrillning J

Om du inte inkommit med din mailadress gör gärna så till josefine.pernes@brflunden28.se

Med vänliga hälsningar

Styrelsen