Information till boende 2017-09

Hej!

Som vi skrev i nyhetsbrevet, uppsatt i varje trappuppgång, i början på sommaren så är ett av våra projekt inför hösten 2017/våren 2018 att fräscha upp vår innegård. Första steget i det är att rensa bort de cyklar som inte längre används. Vi kommer under v. 37–38 att markera upp alla cyklar med en lapp/tagg. Håll uppsikt över din/dina cyklar och ta bort lappen/taggen för att visa att din cykel används. De cyklar vars markeringar sitter kvar i slutet av september kommer att fraktas bort.

Vi vill även passa på att meddela att vi fått rapporter om råttor i källaren. Om du ser råttor i ditt förråd/källaren kontakta Anticimex och uppge föreningens försäkringsnummer (316399, Folksam). I kontakten med Anticimex så vill de gärna veta så mycket som möjligt om omfattning (om råttorna upptäcktes inomhus/utomhus/adress, om finns det spillning, om de har grävt etc.). Ett generellt tips är att ha så lite som möjligt direkt på golvet i förråden.

Om du inte inkommit med din mailadress till styrelsen, gör gärna så till josefine.pernes@brflunden28.se

Med vänliga hälsningar

Styrelsen