Nyhetsbrev 2017-06

En omfattande rensning av möbler, cyklar, lådor m.m. har nyligen genomförts i våra källargångar. Arbetet med att hålla rent i källaren tar både tid och pengar från styrelsen och föreningen. Om ni har saker som skall slängas så är det upp till varje bostadsrättsinnehavare att frakta detta till någon av Göteborgs kommuns återvinningsstationer (där det dessutom är gratis att slänga). Att ställa saker i gångarna innebär även en säkerhetsrisk då utrymmen och gångar blockeras.

Ett projekt inför hösten 2017/våren 2018 är att fräscha upp vår innegård. Första steget i det projektet är att rensa bort alla cyklar som inte används. Vi kommer därför, någon gång under sensommaren, att markera upp alla cyklar med en lapp/tagg. Håll uppsikt över din/dina cyklar och ta bort lappen/taggen för att visa att din cykel används. De cyklar vars markeringar sitter kvar i mitten av september, kommer att fraktas bort.

Rökning är självklart tillåtet på innergården men för att vi alla ska tycka att det är trevligt att sitta ute så är det tacksamt om de som röker tömmer/slänger fulla burkar/flaskor med fimpar. Det är också uppskatta om man inte står och röker precis under fönstren.

Om du inte inkommit med din mailadress till styrelsen, gör gärna så till josefine.pernes@brflunden28.se

Trevlig sommar! J

/Styrelsen