Nyhetsbrev 2015-09

Höstuppfräschning av innergården
Nu är det äntligen dags för ett nytt ypperligt tillfälle att bekanta sig med grannar och styrelsen i föreningen. Söndag 11 oktober med start klockan 10.00 träffas vi på innergården för att gemensamt fräscha upp vår innergård, vår källare och övriga gemensamma utrymmen. När vi är klara med uppfräschningen träffas de som vill på innergården för att tillsammans ta en välförtjänt fika.
I samband med fikat finns det möjlighet att ställa frågor till styrelsemedlemmarna för att bli mer insatt i vad som händer i föreningen.
Image

Välkomstinformation till nyinflyttade
Styrelsen håller på och tar fram en informationsbroschyr till nyinflyttade där allt från information om tvättstugorna till historik om huset finns att läsa. När denna broschyr inom kort är klar kommer den att läggas upp på vår hemsida. Även om du inte är nyinflyttad kan du ha nytta av informationen och vi rekommenderar därför att du laddar ner pdf-versionen och tar en titt.

Uppsägning av avtal
Styrelsen har sagt upp föreningens förvaltningsavtal (går ut vid årsskiftet) samt avtal om bredband/telefoni/TV (går ut maj 2017) och kommer därför konkurrensutsätta dessa tjänster.

Problem med belysning
Det är problem med belysningen på vår innergård och arbetet pågår för att få den att fungera igen.